MI-kurser med fler än 10 deltagare har paus veckorna 43 o 44!

Gäller inte individuell musikundervisning, barnkonstskolan och andra mindre grupper. Om du är osäker hur läget är med din kurs kontakta kansliet eller din timlärare!

Hösten har börjat bra!

Tack till er alla som visat intresse för våra kurser. Vi har fått ta emot nästan lika många anmälningar som vanligt trots coronan. 

Kom ihåg på våra kurser, precis som på alla andra ställen, att du ska vara frisk, ha rena händer och hålla säkerhetsavstånd!

 

Coronarestriktionerna leder ändringar och vissa ändringar har skett efter att katalogen gått i tryck, vi beklagar! Observera följande ändringar:

  • Cirkelträning I, II och III med Kristina Slotte hålls i Kvarnens festsal på torsdagar (inte måndag och inte Ådalens skola, som det felaktigt står i katalogen)!
  • Tuff konditions- och styrketräning för hela kroppen med Marina Kulla hålls i Idrottshallen zon 1, kl. 18.15-19.45 (Inte Ådalens skola och inte kl. 18.00 som det felaktigt står i katalogen)!
  • Inga kurser kan hållas i varken Ådalens eller Centralskolans gymnastiksalar eftersom de används som matsalar i höst! Då Idrottshallen är stängd p.g.a. studentskrivningar så hålls kurserna i andra salar än skolornas eller så har kurserna uppehåll. Närmare information får du genom att klicka upp respektive kurs, deltagarna informeras också per sms.

Ändringarna gäller åtminstone höstterminen, vi meddelar senare hur vårterminen blir!

 

kronoby mi kursprogram 20202021