Ryhdy liikunta- tai kulttuurikaveriksi!

Autat kaveriasi saamaan hyvän aloituksen tukemalla häntä ensimmäisillä kerroilla. Esittäydy, kerro kurssista ja toivota hänet tervetulleeksi mukaan. Kaveritoiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja voit ilmoittautua kaveriksi ilmoittautuessasi kurssille. Me löydämme sitten kaverin sinulle. Tervetuloa mukaan!

Lisätiedot (ruotsiksi)

Tonttukurssi Kortjärvellä

Tule mukaan tekemään oma yksilöllinen tonttu.
Ensimmäisellä kokoontumiskerralla sovitaan jatketaanko sovittuna kellonaikana, vai muutetaanko sitä.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Tervetuloa Kruunupyyn kansalaisopistoon!

Kurssit alkavat!

Olemme saaneet nauttia pitkästä, lämpimästä kesästä! Nyt on syksy saapunut ja kansalaisopisto tarjoaa kursseja jokaiseen makuun. Toivomme, että löydät sopivan kurssin, jolle osallistua syksyn pimeinä iltoina ja kylminä talvipäivinä.

Viime vuonna rikoimme osallistujaennätyksen, kun osallistujamäärä nousi 4080 osallistujaan. Siihen lukuun lasketaan kaikki osallistujat, myös he jotka ovat osallistuneet useammalle kurssille. Verrattuna koko kunnan asukaslukuun, 62.4 % asukkaista olisi osallistunut kansalaisopiston kursseille. Moni henkilö kuitenkin osallistuu useammalle kuin yhdelle kurssille.  Joten katsottuna ainoastaan henkilökohtaiseen lukuun, määrä on paljon pienempi, 1749. Näistä 1183 on naisia ja 566 miehiä.

Olemme iloisia tästä suuresta määrästä osallistuja.  Viime vuonna lupasimme, että mikäli ylitämme 4000 osallistujan rajan, tulemme palkitsemaan kolme osallistujaa ilmaisella kurssilla tämän lukuvuoden aikana. Voittajat ovat Sara Vidjeskog-Kemppainen, Joakim Granqvist sekä Simon Riska. Olemme olleet yhteydessä voittajiin.

Tavoitteemme tulevalle lukuvuodelle on luonnollisesti, että haluamme henkilökohtaisen osallistujamäärän ylös 2000:een ja että näistä vähintään 700 olisi miehiä.  Mikäli onnistumme tässä, voimme olla ylpeitä itsestämme. Ota mukaan ystäväsi tai naapurisi kurssille. Kaikki on hauskempaa yhdessä.

”Ei mikään jännittävä tunnu paljon miltään, kun sitä ei voi jakaa kenenkään kanssa.

Kahdestaan on paljon miellyttävämpää.”

Nalle Puh

 

Nähdään kursseilla,

Tom, Petra, Èva ja Anne-Maj