Syksy on alkanut hyvin!

Lukuvuosi 2020-2021 on lähtenyt hyvin käyntiin. Olemme saaneet lähes saman määrän ilmoittautumisia kuin tavallisestikin. Kiitos teille kaikkille, kun olette osoittaneet kiinnostuksenne kurssejamme kohtaan!

Muista tulla kurssille terveenä, puhtailla käsillä ja etäisyys huomioiden!

 

Koronarajoitukset vaikuttavat toimintaamme ja jotkut muutokset ovat tapahtuneet vasta kuvaston painamisen jälkeen, valitamme! Huomioi seuraavat muutokset:

  • Cirkelträning I, II ja III, ohjaajana Kristina Slotte, pidetään Kvarnenin juhlasalissa torstaisin (ei maanantaisin, eikä Ådalenin koululla, kuten kuvastossa)!
  • Tuff konditions- och styrketräning för hela kroppen, ohjaajana Marina Kulla, pidetään Urheiluhallissa klo 18.15-19.45 (ei Ådalenin koulu, eikä klo 18.00, kuten kuvastossa)!
  • Kursseja ei voida tänä syksynä pitää lainkaan Ådalenin yläkoulun ja Centralskolanin alakoulun liikuntasaleissa, sillä ne toimivat nyt ruokasaleina! Urheiluhallin ollessa suljettuna ylioppilaskirjoitusten takia kurssimme toimivat muissa paikossa, ulkona tai ovat tauolla. Saat tarkempaa tietoa avaamalla kurssin kotisivullamme, lähetämme myös kurssilaisille tekstiviestejä lähempänä.
  • Nämä muutokset koskevat tällä hetkellä ainoastaan syyslukukautta, tiedotamme enemmän keväästä, kun näemme miten tilanne kehittyy.

 

kronoby mi kursprogram 20202021

Ajankohtaiset kurssit