Kurssiehdotuksia lukuvuodelle 2018-2019

Nyt suunnittelemme ensi lukuvuoden kursseja. Ota meihin yhteyttä jos sinulla on kurssiehdotuksia, -toiveita tai jos haluat itse toimia meillä tuntiopettajana!

Kasvihuoneviljely kotipuutarhassa 23.4 klo 18-21

Olet joko suunnittelemassa tai jo hankkinut kotiisi kasvihuoneen. Tule ammentamaan tietoa kasvihuoneviljelystä.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Koirakursseja keväällä 2018

- Arkitottelevaisuuskurssit kahdessa tasossa 29.4-27.5

- Kokeile eri harrastuksia koirasi kanssa 21.5-11.6

Opettajana Kati Wester

Tervetuloa Kruunupyyn kansalaisopistoon!

Meillä on kursseja eri puolilla laajaa kuntaamme. On tieteellisesti todistettu, että aktiivinen sosiaalien elämä autta meitä voimaan hyvin ja erityisesti kuorossa laulaminen parantaa hyvinvointiamme. Kurssiin osallistuminen kannattaa aina.

Netti-ilmoittautuminen on auki vuorokauden ympäri ja puhelinnumeroista 8231 528 ja 040-3591145 meidät tavoittaa virka-aikana. Lisätietoja saat kurssiesitteestämme ja kotisivuiltamme.

Opintosetelit ovat tervetullut osa toimintaamme. Näillä opetushallituksen myöntämillä etuisuuksilla olemme voineet tarjota tietyille ryhmille halvempia kurssimaksuja. Tämä on mahdollista tänäkin vuonna, mutta pienemmässä mittakaavassa. Terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi olemme tänä lukuvuonna päättäneet tarjota senioreille, eläkeläisille ja oppimisvaikeuksia kokeville -25 %:n alennuksen opistomme lukukaudenpituisista liikunta- ja tanssikursseista.

Yhdistä huvi ja hyöty ja tule mukaan kursseillemme!

 

Nähdään kursseilla,

Tom, Petra, Èva ja Anne-Maj

 

 

Ajankohtaiset kurssit
Lisää kursseja
Luennot