Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee https://mi.kvarnen.fi/ ja on päivitetty 14.12.2022. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Olemme itse tarkastaneet palvelun saavutettavuuden ja korjaamme jatkuvasti palvelussa havaittuja saavutettavuusongelmia. Tavoitteemme on tarjota käyttäjille saavutettavat verkkopalvelut.

Sisältö, jota jatkuvasti paranamme on kontrastit kuvatekstien ja kuvien välillä selkeyden ja helppolukuisuuden lisäämiseksi. Pyrimme, että kurssikuvauksemme ovat helppolukuiset ja viesti selkeä ja lyhyt.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme tai onko sinulla parannusehdotus? Ota yhteyttä ja kerro se meille, niin teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Sähköposti: kronoby.mi@kvarnen.fi   

Puhelin: 06-8231528

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen aluehallintovirastoon. Tällä sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

 https://www.saavutettavuusvaatimukset.fi/