Kurssimaksut ja alennukset

Maksat kurssimaksun jokaisesta kurssista johon osallistut. Maksu määräytyy sivistyslautakunnan päätöksen mukaan, riippuen kurssin pituudesta. Kurssimaksut tarkistetaan kahden vuoden välein. Laskutus tapahtuu lukukausittain kurssin alettua. Suoritettua kurssimaksua ei palauteta. Huomioi, että joillakin kursseilla maksetaan myös opiskelu- ja työmateriaaleista.

Eri syistä johtuen kurssikerta voi jäädä pitämättä. Tämä ei kuitenkaan muuta kurssimaksua vaikka menetettyä kertaa ei korvattaisikaan uudella kerralla.

Työttömät

Kruunupyyssä asuvat työttömät saavat maksutta osallistua korkeintaan kahdelle kurssille per lukuvuosi. Todistus työttömyydestä on tällöin toimitettava kansliaan heti kurssin alettua. Alennukset ja maksuttomuus eivät koske lyhyitä kursseja (alle kymmenen viikkoa), luentoja ja akateemisia kursseja.

Opetushallituksen opintosetelit

Seniorit, eläkeläiset ja oppimisvaikeuksia kokevat saavat osallistua lukukauden mittaisille kursseille alennettuun hintaan (-10 %) lukuvuonna 2022-2023. 

Tämä ei koske lyhytkursseja (lyhyempiä kuin kymmenen viikkoa), luentoja ja akateemisia kursseja.

 

Kaikukortti

Kulttuuri kuuluu kaikille. Kaikukortin tavoitteena on parantaa taloudellisesti tiukassa tilanteessa olevien nuorten, aikuisten ja perheiden mahdollisuuksia osallistua kulttuurielämään. Kortti on henkilökohtainen eikä se maksa mitään. Kortti voidaan myöntää tiukassa taloudellisessa tilanteessa olevalle yli 16-vuotiaalle henkilölle, joka käyttää asiakkaana palveluita Kaikukortti-toiminnassa mukana olevalta sosiaali- ja terveysalan toimijalta. Kortin myöntää Soite.

Voit maksaa opistomme kurssimaksun Kaikukortilla. Ilmoittaudu kuten tavallisestikin netissä, puhelimitse tai käymällä opiston kansliassa. Kerro meille ilmoittautumisen yhteydessä, että haluat käyttää Kaikukorttiasi ja anna meille kortin numero. Mikäli ilmoittaudut netissä voit lähettää numeron meille sähköpostitse kronoby.mi(at)kvarnen.fi.

Voit maksaa kaksi kurssia per lukuvuosi Kaikukortillasi.