Strong by zumba

Kursen fortsätter efter jul i Ådalens skola tisdagar kl. 19.30-20.30.
Du kan redan nu anmäla dig via länken nedan.

Anmälan

Brodering

Har du velat börja brodera eller vill färska upp minnet och få nya ideer? På kursen går vi igenom grunderna för olika broderitekniker som t.ex. korsstygn, yllebroderi och shibori.

Mer information och anmälan

Lär dig spinna garn med slända

Vill du utvidga ditt handarbetsintresse eller kanske du har får vars ull du vill ta tillvara?
Spinning med slända är ett ypperligt sätt att både skapa unika garn som förhöjer din stickning och samtidigt ta tillvara ull eller varför inte hundhår.

Mer information och anmälan

Välkommen till Kronoby medborgarinstitut!

Bästa kursdeltagare!

Du har loggat in på Kronoby medborgarinstituts hemsida. Här kan du ta del av vårt kursutbud. Vissa kurser tillkommer efter nyår och vi kommer, som under tidigare år, att informera mera om dessa senare, både här på hemsidan, på facebook och i de lokala tidningarna.

Kronoby Medborgarinstitut erbjuder som brukligt en blandning av både nytt och gammalt. De traditionella kurserna främst inom motion och musik kvarstår som tidigare, men vid sidan om dessa kurser så finns det en hel del nytt och intressant.

Ifjol deltog 3743 deltagare i våra kurser. I år är vår målsättning 4000 deltagare. Lyckas vi uppnå målsättningen lottar vi bland alla deltagare 3 gratis kurser för säsongen 2018-19.

Nu gäller det. Delta flitigt!

Varmt välkommen!

Tom, Petra, Éva och Anne-Maj