Jouluinen kukka-asetelma 12.12 klo 17.30

Ilahduta itseäsi tai muita opettelemalla tekemään jouluisen kukka-asetelma jonka voit viedä valmiina kotiisi.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Juhlakampaukset torstaina 22.11 klo 17.30

Tällä kurssilla opimme tekemään kiharoita hiuksiin eri tekniikoita käyttäen ja sitten teemme helppoja, mutta hienoja juhlakampauksia. Ota mukaan malli, jolla on pitkät, vähintäänkin harteisiin ulottuvat hiukset.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Tervetuloa Kruunupyyn kansalaisopistoon!

Kurssit alkavat!

Olemme saaneet nauttia pitkästä, lämpimästä kesästä! Nyt on syksy saapunut ja kansalaisopisto tarjoaa kursseja jokaiseen makuun. Toivomme, että löydät sopivan kurssin, jolle osallistua syksyn pimeinä iltoina ja kylminä talvipäivinä.

Viime vuonna rikoimme osallistujaennätyksen, kun osallistujamäärä nousi 4080 osallistujaan. Siihen lukuun lasketaan kaikki osallistujat, myös he jotka ovat osallistuneet useammalle kurssille. Verrattuna koko kunnan asukaslukuun, 62.4 % asukkaista olisi osallistunut kansalaisopiston kursseille. Moni henkilö kuitenkin osallistuu useammalle kuin yhdelle kurssille.  Joten katsottuna ainoastaan henkilökohtaiseen lukuun, määrä on paljon pienempi, 1749. Näistä 1183 on naisia ja 566 miehiä.

Olemme iloisia tästä suuresta määrästä osallistuja.  Viime vuonna lupasimme, että mikäli ylitämme 4000 osallistujan rajan, tulemme palkitsemaan kolme osallistujaa ilmaisella kurssilla tämän lukuvuoden aikana. Voittajat ovat Sara Vidjeskog-Kemppainen, Joakim Granqvist sekä Simon Riska. Olemme olleet yhteydessä voittajiin.

Tavoitteemme tulevalle lukuvuodelle on luonnollisesti, että haluamme henkilökohtaisen osallistujamäärän ylös 2000:een ja että näistä vähintään 700 olisi miehiä.  Mikäli onnistumme tässä, voimme olla ylpeitä itsestämme. Ota mukaan ystäväsi tai naapurisi kurssille. Kaikki on hauskempaa yhdessä.

”Ei mikään jännittävä tunnu paljon miltään, kun sitä ei voi jakaa kenenkään kanssa.

Kahdestaan on paljon miellyttävämpää.”

Nalle Puh

 

Nähdään kursseilla,

Tom, Petra, Èva ja Anne-Maj